Klantenservice 0118 421 437

Over DGA

DGA Verzekeringen is een volmachtbedrijf en heeft volmachten van ASR, Nationale Nederlanden en DAS. Met deze volmachten kan DGA Verzekeringen zelf verzekeringen van deze maatschappijen accepteren, polissen afgeven, premies incasseren en schades behandelen. Omdat wij sneller polissen kunnen afgeven en maatwerk kunnen leveren, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Bovendien bent u als de klant  verzekerd van een persoonlijke behandeling bij schade.

 

Op deze website vind u belangrijke informatie over de verschillende verzekeringen. Verzekeringen zijn er in soorten en maten. En natuurlijk moet een verzekering bij u en uw situatie passen. Neem daarom contact op met één van de bij DGA Verzekeringen aangesloten bemiddelaars voor een persoonlijk advies. Zij kunnen ervoor zorgen dat u alleen die verzekeringen afsluit die voor u ook echt van belang zijn.

 

Via internet of een goed en persoonlijk advies?

U kunt natuurlijk via internet een verzekering afsluiten. Op vergelijkingssites kunt u verzekeringen (op prijs) vergelijken. U kunt daarna een keuze maken en de verzekering direct afsluiten. Dat lijkt heel mooi, maar kan later voor teleurstellingen zorgen. Meestal worden slechts een beperkt aantal verzekeringen vergeleken en worden de voorwaarden, die minstens net zo belangrijk zijn, niet (volledig) met elkaar vergeleken. Daar komt u dan pas achter op het moment dat u de verzekering nodig heeft. Dan pas blijken de voorwaarden net even anders te zijn dan u dacht en dat kan nare gevolgen hebben. Kent u de voorwaarden van uw verzekeringen?

 

Een goed advies!

Goedkoop is vaak duurkoop. Voorkom teleurstelling en laat u goed adviseren. Het vinden van de juiste verzekering is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het aanbod van verzekeringen is groot en het vergelijken van de verschillende voorwaarden is vaak erg ingewikkeld. De ervaren adviseur van de bij DGA Verzekeringen aangesloten bemiddelaars bekijkt samen met u welke verzekering het beste bij u past. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de maatschappij met de laagste premie, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Dan bent u voordelig verzekerd met uitstekende voorwaarden.

 

DGA Verzekeringen is u graag van dienst!

DGA Verzekeringen b.v.
Govert Flincklaan 53
4383 WB Vlissingen

Postbus 5086
4380 KB Vlissingen

Telefoon: 0118 - 421 437
Fax : 0118 - 421 438
E-mail: info@dgaverzekeringen.nl

K.v.K. nummer: 50533177

DGA Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12020797.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk. Desgewenst kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

 


Grotere kaart weergeven