Klantenservice 0118 421 437

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een advies? Bel dan 0118 – 421 437, vul het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@dgaverzekeringen.nl.

Goed om te weten:

  • DGA Verzekeringen is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur, u kunt ons dan ook telefonisch bereiken
  • Er is normaal gesproken geen wachttijd
  • U belt ons tegen het normale tarief, er worden geen extra kosten in rekening gebracht
  • Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus u krijgt direct een medewerker aan de lijn
  • Buiten kantooruren kunt u, bijvoorbeeld voor het melden van een schade, contact opnemen met uw tussenpersoon (zie polisblad voor de contactgegevens)

Voor vragen of het doorgeven van wijzigingen kunt u contact opnemen met uw tussenpersoon Lukt dit niet of wilt u dit liever niet dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Hoe snel kunt u antwoord verwachten?

  • Als u een vraag heeft over uw bestaande en/of nieuwe verzekeringen, dan krijgt u uiterlijk binnen drie werkdagen antwoord
  • Als een aanvraag doet voor een nieuwe verzekering of het wijzigen of opzeggen van een bestaande verzekering, dan krijgt u binnen drie werkdagen antwoord
  • Als u een verzoek indient tot het verstrekken van verzekeringstechnische opgaven en documenten, zoals polissen en verzekeringsbewijzen (bestaande en/of nieuwe verzekeringen), dan krijgt u binnen drie werkdagen antwoord
  • Als u een schade bij ons in behandeling geeft of een verzoek om een verzekeringsuitkering bij ons indient, dan krijgt u binnen drie werkdagen antwoord
  • Als u een klacht bij ons indient, dan krijgt u binnen drie werkdagen antwoord

Als wij niet binnen de hierboven genoemde reactietermijnen kunnen antwoorden, dan informeren wij u hierover en geven dan ook aan wanneer u alsnog antwoord kunt verwachten.

De genoemde reactietermijnen gelden niet voor de totale doorlooptijd van het proces. De reactietermijnen hebben betrekking op het eerste - inhoudelijke - antwoord aan u. Als u om aanvullende gegevens wordt gevraagd en u reageert hierop, dan gaat de reactietermijn opnieuw in. Gerekend vanaf de datum waarop wij uw reactie hebben ontvangen.

 

Contact

Wij administreren uw gegevens voor aanvraag, relatiebeheer, en preventie, en om u te informeren over producten en diensten. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, dan kunt u dit melden bij onze klantenservice: Antwoordnummer 139, 4380 VB Vlissingen. De registratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag.

DGA Verzekeringen b.v.
Govert Flincklaan 53
4383 WB Vlissingen

Postbus 5086
4380 KB Vlissingen

Telefoon: 0118 - 421 437
Fax : 0118 - 421 438
E-mail: info@dgaverzekeringen.nl

K.v.K. nummer: 50533177

DGA Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12020797.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk. Desgewenst kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

 


Grotere kaart weergeven

Heeft u een klacht?

DGA lost het voor u op!

  

Klik hier