Klantenservice 0118 421 437

Voor intermediairs

Als intermediair bent u het de afgelopen jaren steeds meer tijd kwijt met zaken als opleidingen, wet- en regelgeving en de automatisering van uw kantoor. Hierdoor heeft u minder tijd voor uw klanten. En dat is jammer, want u bent het liefste bezig met het adviseren van uw klanten. 

 

Door alle wijzigingen, waaronder het provisieverbod, heeft u er veel meer administratieve werkzaamheden bij gekregen. Zo zult u uw nota nu bijvoorbeeld rechtstreeks bij uw klanten moeten incasseren en daar komt nog best veel bij kijken. Deze extra handeling moet worden ingepast in het systeem, maar ook in uw dagelijkse handelingen. Met ons administratiesysteem bundelen we de krachten van de verschillende kantoren. Een aantal kantoren maken al met succes naar volle tevredenheid gebruik van ons systeem. Door een deel van uw werkzaamheden uit te besteden, heeft u weer meer tijd voor uw klanten.

 

DGA Verzekeringen faciliteert kantoren via het assurantiesysteem Level 7 van CCS. Dit systeem beschikt over alle denkbare en bewezen functionaliteiten, waarmee u veel tijd kunt besparen. Ook is het systeem gekoppeld aan bijvoorbeeld Word, Outlook, Excel en GIM. De vergoedingen die u als kantoor vraagt aan uw klanten, kunt u eenvoudig zelf in het systeem zetten. Of het nu om een eenmalige declaratie gaat via een verrichtingentarief, een abonnement of een combinatie: alles is mogelijk. Dit resulteert vervolgens in heldere en overzichtelijke rapporten en het automatisch verzenden van facturen naar de klanten.

Uitgangspunt van een samenwerking met DGA is dat elk kantoor zijn eigen identiteit behoudt en het in één pakket administreren van de klant-, polis-, schade- en financiële gegevens. Uw kantoor blijft gebruik maken van alle eigen agentschappen, maar lift mee op de functionaliteiten van een gezamenlijk back-office systeem en de ervaring die collega-kantoren daarmee opgedaan hebben. 

Als kantoor wilt u zich liever niet bezighouden met uitgebreide financiële en administratieve handelingen. U wilt uw klanten adviseren over verzekeringen en dat kan een stuk gemakkelijker wanneer u zich aansluit op ons assurantiesysteem. Een systeem waarbij u uw eigen identiteit behoudt en de back office deelt. En dat scheelt veel tijd en kosten

Wilt u weten wat DGA Verzekeringen voor uw kantoor kan betekenen?

 

Bel dan met Arjan de Graaf: 0118 - 421 420

 

 

 

 

DGA Verzekeringen b.v.
Govert Flincklaan 53
4383 WB Vlissingen

Postbus 5086
4380 KB Vlissingen

Telefoon: 0118 - 421 437
Fax : 0118 - 421 438
E-mail: info@dgaverzekeringen.nl

K.v.K. nummer: 50533177

DGA Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12020797.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk. Desgewenst kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

 


Grotere kaart weergeven